Nejaktuálnější letní tipy…

Objevte kouzlo cestování s Edice kávy Travel edition od Kávové dílny!

Aroma dobrodružství v každém šálku

Milujete cestování a vůni čerstvě pražené kávy? Pak pro vás Kávová dílna s láskou připravila Edice kávy Travel edition. Tato jedinečná kolekce dárkových káv promění váš obyčejný šálek kávy na cestu plnou vzrušení a nezapomenutelných chutí. Ať už se vydáváte na výlet po horách, projížďku na motorce, nebo romantickou dovolenou s partnerem, v Edice kávy Travel edition najdete tu pravou kávu, která podtrhne atmosféru vaší cesty.

Objevte kouzlo cestování s Edice kávy Travel edition od Kávové dílny!

Káva pro každý vkus a cestu

Edice kávy Travel edition je inspirována různými destinacemi a kulturami, takže si každý milovník kávy a cestování najde tu svou oblíbenou. Nabízíme směsi s tóny ovoce, čokolády, ořechů a koření, které vás přenesou do vzdálených zemí a probudí vaše smysly.

  • Milujete projížďky na motorce a adrenalin v žilách? Pak si vychutnejte silnou a robustní kávu MOTO COFFEE, která vás zaručeně probudí a dodá vám energii na cestu.
  • Plánujete romantický výlet s partnerem? V tom případě sáhněte po jemné a lahodné směsi MARYŠA – Do smrti dobrý, která navodí tu pravou atmosféru pro zamilované chvíle.
  • Jste vášnivý sportovec a zdoláváte horské vrcholy? Dopřejte si po náročném dni šálek povzbuzující kávy SPORT COFFEE, která vám dodá sílu a motivaci.
  • Hledáte kávu, která vám připomene dovolenou u moře? Pak si vychutnejte osvěžující a lehce slanou kávu COFFEE GARAGE CLASSIC, která vás přenese na slunečné pláže.

Kvalitní zrnková káva pro labužníky

Všechny kávy v Edice kávy Travel edition jsou praženy z těch nejkvalitnějších zrn Arabica a Robusta pocházejících z renomovaných oblastí. Díky šetrnému pražení si tak zachovávají maximum chuti a aroma, které se plně rozvinou v každém šálku. Můžete vychutnat jak zrnkovou kávu, tak i mletou, dle vašich preferencí a způsobu přípravy.

Darujte zážitek z cest!

Edice kávy Travel edition je ideálním dárkem pro všechny, kteří si rádi užívají kávu a cestování. Ať už hledáte dárek pro kamaráda, partnera, nebo člena rodiny, s touto kávou zaručeně potěšíte. Krásné plechovky s originálním designem a poutavými příběhy z cest udělají radost i těm nejnáročnějším milovníkům kávy.

Tip: Objevte další tipy na dárky a inspirujte se v našem článku „Darujte zážitek z cest v podobě kávy!„.

Objednejte si Edice kávy Travel edition ještě dnes a vydejte se na cestu plnou lahodných chutí a nezapomenutelných zážitků!

Zdroj foto: Coffeegarage.cz