Nejaktuálnější letní tipy…

Bojuje proti horkému létu s podlahových chlazením

Klimatické podmínky se v posledních letech mění a rapidně skáčou. Náš lidský komfort v našich domácnostech se stává o to víc podstatným nejen pro pohodlí, ale také vlastní zdraví. Přichází léto, teploty bývají nesnesitelné a všichni jsme někdy uvažovali o koupi chladicího systému pro Vaši domácnost, ale klimatizace je pro Vás moc průvan?

Slyšeli jste už o stropním, stěnovém a podlahovém chlazení či vytápění?

Bojuje proti horkému létu s podlahových chlazením

Chladná místnost bez průvanu

Společnost Aeroflex je na trhu dlouhodobou tradicí a jejich nabídka je vskutku široká. V poslední době však nejvíce prosperuje podlahové chlazení a topení, na které se společnost Aeroflex specializuje.

V nabídce mají unikátní systém, který svým chodem neovlivňuje dokonce ani proudění vzduchu v místnostech. Teplotu v místnostech si tak můžete jednoduše přizpůsobovat podle svých požadavků jen vypnutím či zapnutím chlazení a vyhřívání, které je ukryté v podlaze, stěnách nebo stropech. Díky dobrému propojení můžete ovládat teploty v několika místnostech najednou.

Efektivní a sofistikovaný systém

Jejich systém Aquatherm black system je vzhledem k jeho malým rozměrům možný nainstalovat i jako montážní prvek bez potřeby kompletní rekonstrukce. K výměně tepla se využívá samotná budova skrze betonové jádro, které je jeho součástí. Celý princip spočívá v tom, že povrchová teplota je o několik stupňů liší od té pokojové. 

Pokud je například v kanceláři nesnesitelné teplo, tak systém výměnou teploty pomocí podlahového chlazení rychle snížíte teplotu v místnosti. Ideální však je kombinace stropního a podlahového chlazení a vytápění, které které už dávno předběhlo tradiční topné systémy které všichni známe, radiátory. Jaké jsou výhody? Nainstalované chladicí rošty nezaberou žádné místo, nejsou hlučné, ušetří to Vaše finanční prostředky a ovládání teploty je opravdu jednoduché. 

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte navštívit webové stránky společnosti Aeroflex, kde se dozvíte více.

Zdroj foto: Aeroflex.cz